De Groningse filmproducent Albert Hidding maakte maandag 14 oktober opnames bij FEESTJE. Hidding zal een trailer voor deze theaterproductie maken. Binnenkort vindt u deze online.

Wij zoeken voor de periode 1 oktober tot 1 december een productie-assistent voor (de voorbereidingen van) onze voorstellingen. De tijdsbesteding is ongeveer 5 tot 8 uur per week, maar tijdens de uitvoeringen (23 tot 30 november) zal dat meer zijn.
Tot de werkzaamheden behoren onder andere het assisteren van regisseur Sandra Hartzema tijdens en na de repetities (maandagavond), regelen van technische zaken op/bij de theaters, regelen van transport van rekwisieten en decorstukken, enzovoorts.
We zijn met een leuke en gezellige groep waar jij je helemaal thuis gaat voelen. Een kleine stagevergoeding is beschikbaar. Reageer svp snel op info@feest-je.nl of bel 0610 882022.

Stichting FlauweCult, de producent van het FEESTJE!? theaterproject, stopt na deze voorstellingen. Dit heeft het stichtingsbestuur laten weten. De reden is dat er niet genoeg vrijwilligers zijn om plaats te nemen in he stichtingsbestuur. FEESTJE!? wordt dus tevens het afscheidsfeestje van FlauweCult. Jammer! De stichting heeft tijdens haar bestaan veel mensen de gelegenheid geboden zich te ontwikkelen en te vermaken in het theater, en heeft tientallen productie op de planken gezet.