woont in: Groningen

beroep: amateur actrice

speelervaring: 11 jaar, ik ben begonnen in 2008.

mijn grootste passie: acteren, zingen en mijn kleinkinderen!

Waarom doe je mee aan FEESTJE? “Sandra is een van mijn beste vriendinnen en ik heb ik het verleden al een aantal projecten samen met haar gedaan, zowel bij de regie-opleiding als bij theatergroep Fool Color. Dus toen ze me vroeg heb ik gelijk ja gezegd. Verder sprak het thema me erg aan.”

Ga je weleens uit je dak? “HAHA, ik ga regelmatig uit mijn dak ja. Mijn woede-aanvallen heb ik redelijk onder controle tenzij het erg onredelijk wordt 😉  Qua feestjes: die tijd is een beetje voorbij vanwege lichamelijke beperkingen. Ik kan wel genieten van concerten en optredens. Ik zing ook graag.”

Hoe denk je over eenzaamheid?  “De eenzaamheid overvalt ook mij weleens. Verder vind ik dat er in de maatschappij steeds meer eenzame mensen zijn. Die sociale media zijn eigenlijk heel asociaal. Als je vroeger op een terras ging zitten had je zo een praatje. Tegenwoordig zit iedereen in zijn smartfoon. Jammer!”

Wil je een persoonlijk statement maken? “Mijn droom is nog steeds “vrede op aarde”. Maar ik vind dat geld alles verpest. Wat zou het mooi zijn als we allemaal onze schulden zouden kwijtschelden en vandaar uit de aarde opnieuw opbouwen in gelijkwaardigheid.”