woont in: Lewenborg, Groningen

beroep: horecamedewerker

speelervaring: 3 jaar, voor het grootste deel bij Fool Color, een Groningse theatergroep.

mijn grootste passie: toneelspelen

Waarom doe je mee aan FEESTJE? De regisseur vroeg mij en toen heb ik ja gezegd. Ik heb niet een grote rol in het stuk, maar ik maak wel van dichtbij mee hoe deze productie tot stand komt en dat is heel gaaf. Steeds meer details worden ingevuld en de acteurs raken steeds meer op elkaar ingespeeld. Het is een heel bijzonder stuk en ik ben benieuwd hoe het zich verder ontwikkelt.

Ga je weleens uit je dak? Dat zou ik eens wat vaker moeten doen! Goed voornemen voor 2020.

Hoe denk je over eenzaamheid? Dat is iets dat wel in mijn leven aanwezig is, maar steeds minder een rol speelt. Ik kan er beter mee omgaan dan vroeger, en ik ben de laatste jaren veel socialer geworden. Zo ben ik begonnen met toneel en werk ik al vijf jaar als vrijwilliger bij Ixta Noa, een inloophuis voor mensen met psychische kwetsbaarheid. En sinds kort heb ik een betaalde baan bij De Drie Gezusters!

Wil je een persoonlijk statement maken? Er is niets mis met fouten maken, zolang het een leermoment is. Je kan beter spijt hebben van iets dat je gedaan hebt dan iets dat je uit vrees nagelaten hebt. Uit iets negatiefs kan zo iets moois bloeien.